onsdag den 4. maj 2011

Desserten fredag



Is på kiksebund med sommerbær



Det må jo gerne være let og lækkert at gå til,
 også og måske især når man skal have gode venner til middag
Kan være jeg smider en lille rabarberkompot på.
 Det er jo nu de er lækre og med masser af smag !

Opskriften er i dette nr. af SPIS BEDRE

100 g. smør
200 g. kiks, fx digestive
50 g. valnøddekerner
1-2 spsk. honning
75 g. grofthakket chokolade
1 liter vaniljeis
250 g. sommerbær, fx jordbær og blåbær

1. Smelt smørret i en gryde.
2. Knus kiksene, og hak valnødderne.
3. Rør kiks, valnødder og honning i det smeltede smør. Tilsæt chokolade, bland, og kom det i en franskbrødsform eller springform beklædt med plastfilm, og tryk det sammen.
4. Sæt bunden i køleskabet til den er fast, og fordel isen ovenpå.
 Glat overfladen med en ske, og sæt den i fryseren indtil servering.
5. læg iskagen på et fad, pynt med bær og server

Det lyder rigtig lækkert og nemt






1 kommentar:

  1. Mmmmm, den så god ut ja ♥
    Takk for oppskrift!

    Ha en fin dag!

    Klem Line

    SvarSlet